Ladies' night

Ladies' night

Как да създадем приятна обстановка за едно женско парти 

*Идеята за този пост ми хрумна миналия петък след като с приятелки решихме да се съберем на следващия ден 

Този пост съдържа идея за вечеря и интересни занимания след това

Едно парти не минава без предварителна организация - покана към гостите, уговорка за ден и час, удобни на всеки. Ако ние сме домакини не забравяме, че трябва да въведем дома в ред.

Аз и моите приятелки решихме да си сготвим заедно вкусотийки и следователно пазарувахме предварително. Възможно е и всеки да сготви нещо у тях и да го донесе на събирането. Ние намислихме да си направим пилешки хапки с овесени ядки, за да бъде вечерята здравословна, но в последствие си направихме тирамису и това развали здравословното ни хранене😁(всички знаем колко е трудно да се храним здравословно или да поддържаме диета). 

МЕНЮТО ЗА ВЕЧЕРТА СЕ СЪСТОЕШЕ ОТ:
  • розе
  • шопска салата
  • пилешки хапки с овесени ядки и млечен сос
  • тирамису
Пилешките хапки приготвихме с яйца, галета, овесени ядки на фурна, но станаха доста сухи, затова ви препоръчвам, ако решите да си правите да ги направите на тиган.  



 Тирамисуто сготвихме с помощта на пакетче за бързо приготвяне. Стана за кратко време и райният резултат беше с доставящ удоволствие вкус. Едно пакетче е достатъчно само за две порции. На опаковката пише да престои 1 час в хладилник, но аз ви съветвам отново да го оставите повече, тъй като бисквитките няма да омекнат напълно. 

 

Поглед към крайния резултат:


Най-важното е доброто посрещане и отношение към гостите. След вечерята има различни занимания, които да ви забавляват, например може да си пуснете караоке - моят любим сайт e www.karaokeparty.com. Други предложения от мен са да си направите филмов маратон  не забравяйте да си купите пуканки😋), да изпробвате грим идеи от YouTube, рецепти за коктейли (безалкохолни ли алкохолни) или да превърнете дома в спа салон. 


                                                                                                                                                                                                                        

1 коментара

My Instagram