Идеи за подарък за момичета и жени


Моето семейство наскоро празнува рождения ден на мама и тогава се роди идеята да напиша този пост. В него ще намерите много идеи като някои от тях ще са креативни DIY подаръци. Смятам, че няма нищо по-хубаво от това да създадете нещо от сърце, което ще е персонализирано  за специален човек.

1. Картичка - аз винаги купувам или правя картички, където пиша лични пожелания. Тази картичка я направих сама на компютър и прилагам линк, ако желаете да си принтирате същата: http://dox.bg/files/dw?a=b5a2b23eba

2. Цвете или пък букет от бонбони, който може да направите сами или поръчате. 


















3. Козметика, която може да сложите в несесер - лосион за тяло, парфюм, лак за нокти, червило, гримове и т.н. Тази година аз купих лосион за тяло на Balea с масло от бадем. 


4. Албум със снимки или рамка със снимки на каквото заложих - аз направих такъв колаж с роднини и всеки държеше буква или сърце, снимахме се и на компютър обработих и съединих снимките. Накрая снимката беше с надпис на български "Обичаме те!". Един наистина оригинален, креативен подарък, на който мама много се зарадва. Снимката не е на моята рамка, а само образец, тъй като не съм искала съгласие от роднините да качвам тази с техните снимки. 


5. Чанта и/или портомоне - разбира се, при този избор трябва да имате съответни познания за вкуса на рожденика. А ако купите портмоне не забравяйте да сложите 1-2 лева "за да се множат парите".

6. Бижу - отличен избор за жена с нежна натура, но и не само. Може 
да допълните подаръка като купите и кутия за бижута, където да го поставите. Аз купих гривна с плочка, на която може да се напише нещо.



7. Преса за коса - Тати настоя да купим и преса за коса, тъй като старата преса на мама е пред счупване. Допълнително ревю за пресата ще направя скоро.



8. Чаша по поръчка със снимка е също така един уникален подарък

9. Халат +  козметика за баня, свещи

10. Часовник

11. Ваучер за магазини като Dm, H&M и други

12. Ваучер за масаж, маникюр

13. Билети за кино, театър

14. Карта за фитнес, танци, йога за 1 месец - евентуално ако на рожденичката й хареса може занапред тя да си купува и да продължава да ходи

15. Почивка за уикенда - сайтове като Grabo.bg  предлагат изгодни оферти

16. Абонамент за любимо списание

17. Книга + отметка за книги (може да е и DIY)

18. Сладка пижамка

19. Нещо сладко за ядене, което сами сте приготвили - кекс, кексчета, торта, но също така може и вечеря или закуска, Аз изпробвах рецептата за чийзкейк от канала на Боби вYouTube: https://www.youtube.com/watch?v=uxVSICSYr5A. Изключително лесен и вкусен избор. Ето и как ми се получи на мен чийзкейка: 

0 коментара:

Публикуване на коментар

My Instagram